WTF G2 President Cup, Athens-Greece >> Nina i Nati brončane !!!!

WTF President Cup Europe ove godine održao se u Ateni-Grčka od 27.04.-30.04. Na natjecanju smo nastupili sa 7 naših natjecateljica. Ove godine turnir je okupio rekordnih 2200 sportaša iz 60 zemalja svijeta.

 Ujedno ovo je turnir koji omogučuje svakom sportašu koji osvoji medalju direktan plasman na Europsko prvenstvo. Naše cure su bile izvrsne i napravile su odličan rezultat, naročito Nina i Natalia.

Već prvog dana Natalia u konkurenciji juniorki -46kg, nakon pobjeda protiv Rusije, Grčke, Švicarske i tijesnog poraza u polufinalu od Belgije osvaja izvrsno treće mjesto i brončanu medalju. Ovim rezultatom Natalia je osigurala nastup na juniorskom EP koje će se održati početkom studenog na Cipru. Odličan nastup i odličan rezultat za našu Nati. 

 

Da bi rezultat još bio ljepši zadnjeg dana za to se potrudila i Nina Mikulin u kategoriji juniorki -68kg, gdje je također nakon tri dobivene borbe , Grčka-Rusija-Španjolska te poraza u polufinalu od Grčke, osvajila brončanu medalju i direktan nastup na juniorskom EP. 

 

 

Na ovom natjecanju koje je bilo iznimno kvalitetno naš ostatak tima nije uspio doći do medalje. Lana , Dora i Anamaria K. su izgubile u prvim kolima, Anamarija R. u jakoj seniorskoj konkurenciji je izgubila u drugom kolu od svjetske prvakinje "samo" 5:3, dok je Ivona izgubila u trećem kolu na preglašavanje i tako stigla na korak od borbe za EP. U konačnici jako zadovoljni se vraćamo sa dvije ulaznice na juniorsko EP.

Bravo cure !!!