Obavijesti Dalmacija kup 2022--...

Dalmacija kup 2022-- Ema Bakula zlatna !!!!

Objavljeno:

Pregledano: 1716 puta

dalmacija-kup-2_Eomrd

U subotu 26.03.2022. u gradu Splitu održao se turnir Dalmacija kup 2022. Turnir je okupio preko 400 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Ove godine ovaj turnir je izabran kao jedan od tri kvalifikacijska turnira za ulazak u kadetsku reprezentaciju koju ove godine očekuje svjetsko prvenstvo u srpnju mjesecu. Naš klub je nastupio sa 7 sportašica, Ema Bakula, Lana Gavrilov, Katarina Bačurin, Dora Habijančić, Petra Braim koje su „hvatale“ prve bodove za Svjetsko prvenstvo i Lejlom Leom Kajfeš u konkurenciji kadetkinja "B" te  Marinelom Bašković koje je nastupila u juniorskoj konkurenciji.
Odličan turnir je odradila Ema Bakula koja je osvojila prvo mjesto i tako zauzela prvu poziciju koja joj otvara vrata kadetskog  svjetskog prvenstva. Ostale naše članice nažalost su izgubile u prvim kolima. Preostala su još dva kvalifikacijska turnira za kadete/kinje, u svibnju i lipnju mjesecu. Sve naše članice su još u „igri“ i sigurni smo da će dati još više na sljedećim turnirima kako bi pokušale izboriti nastup na svjetskom prvenstvu.
Čestitke Emi koja je osvojila ovaj turnir, i naravno ostalim našim članicama želimo puno uspjeha u nadolazećim turnirima.