Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 1712 puta

upisi-_JobRl

Upisi u klub
Taekwondo klub Velika Gorica poziva sve zainteresirane vrtičance/predškolce, školarce da nam se pridruže.
Dođite i probajte ovaj olimpijski sport jer Taekwondo je jedan od najmodernijih sportova, idealan za razvoj djece.
Trenirajte u klubu koji ima svjetske i europske medalje, prvake države u svim uzrastima. Trenirajte sa školovanim i licenciranim trenerima. Cijeli rujan mjesec imamo "Dane otvorenih vrata" u terminima koji se nalaze u nastavku teksta.

Objavljeno:

Pregledano: 1798 puta

dalmacija-kup-2_Eomrd

U subotu 26.03.2022. u gradu Splitu održao se turnir Dalmacija kup 2022. Turnir je okupio preko 400 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Ove godine ovaj turnir je izabran kao jedan od tri kvalifikacijska turnira za ulazak u kadetsku reprezentaciju koju ove godine očekuje svjetsko prvenstvo u srpnju mjesecu. Naš klub je nastupio sa 7 sportašica, Ema Bakula, Lana Gavrilov, Katarina Bačurin, Dora Habijančić, Petra Braim koje su „hvatale“ prve bodove za Svjetsko prvenstvo i Lejlom Leom Kajfeš u konkurenciji kadetkinja "B" te  Marinelom Bašković koje je nastupila u juniorskoj konkurenciji.

Objavljeno:

Pregledano: 2417 puta

g2-belgium-open_jLPd9

Za vikend 19.03.-20.3.odrzaose G2 Belgium open 2022, turnir iz serije Grand prix turnira svjetske taekwondo federacije,  koji je ugostio preko 1300natjecatelja iz više od 40 zemalja svijeta. S obzirom da je Belgija zadnji tjedan ukinula dosta ograničenja vezano za pandemiju koja nas prati već dvije godine ovo je bio prvi europski turnir koji nas je napokon vratio u ona vremena prije 3.mjeseca 2020.godine. Bilo je nevjerojatno za vidjeti prepunu dvoranu sportaša i bez ikakvih ograničenja. Nas klub na turniru predstavljala je Sara Habijančić, juniorka -59kg, koja je odlično odradila turnir u izrazito kvalitetnoj konkurenciji. Nakon tri pobjede (Poljska, Austrija, Nizozemska) u polufinalu gubi borbu od predstavnice iz Mađarske, aktualne viceprvakinje  Europe, i tako osvaja odlično 3.mjesto i bodove na europskoj rang listi za juniore/ke. Sa ovih 7 bodova Sara će se smjestiti u prvih 30 juniorki Europe što je odličan rezultat.

Objavljeno:

Pregledano: 810 puta

knin-open-2022-_ky2do

U subotu 12.03.2022. u gradu Kninu održao se tradicionalni turnir Knin open 2022. Turnir je okupio preko 450 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Ove godine ovaj turnir je izabran kao jedan od tri kvalifikacijska
turnira za ulazak u Juniorsku reprezentaciju koju ove godine očekuje svjetsko prvenstvo u kolovozu mjesecu. Naš klub nastupio sa četiri sportašice, Marinelom Bašković, Sarom Anđelić i Sarom Habijančić koje su „hvatale“ prve bodove za Svjetsko prvenstvo i Dorom Habijančić koje je nastupila u kadetskoj konkurenciji.

Objavljeno:

Pregledano: 510 puta

seniorsko-prven_mgdSF


U subotu 05.03.2022.u sportskoj dvorani Grabrik/Karlovac održalo se seniorsko prvenstvo Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovalo 105 sportaša iz 32 kluba. Naš klub nastupio je sa dvije sportašice Sarom Habijančić -63kg i Emom Kučiš +73kg.
S obzirom da su Sara i Ema još ovu godinu juniorke ovo im je bio prvi nastup u seniorskoj konkurenciji. Sara je izgubila u borbi za medalju od predstavnice iz Bjelovara i tako ostvarila plasman na 5.mjesto. Ema je polufinalu bila bolja od predstavnice iz Zagreba dok je u finalu izgubila od iskusnije protivnice iz Splita rezultatom 5:1 i tako postala viceprvakinjom Hrvatske u seniorskoj konkurenciji.