Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 752 puta

susedgrad-sokol_aWqcK


U subotu 18.09.2021. u sportskoj dvorani Sutinska vrela održan je međunarodni turnir Susedgrad Sokol pokal. Na turniru je nastupilo 320 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Mi smo nastupili sa 11 naših natjecatelja, koji su osvojili 10 medalja: 2.zlata, 4.srebra i 4.bronce.  Ujedno ovo je bio drugi kriterijski turnir za juniorsko Europsko prvenstvo. Naše dvije sportašice Ema Kućiš i Sara Habijančić u svojim konkurencijama osvojile su srebro i broncu. Sara je izgubila u polufinala od protivnice koja je na kraju i osvojila turnir te s tim porazom nažalost više ne konkurira za Europsko prvenstvo dok Je Ema sa porazom u finalu još u „igri“ za odlazak na EP, koje će probati izboriti na zadnjem kriterijskom turniru u Listopadu mjesecu.

Objavljeno:

Pregledano: 1333 puta

nova-sezona-nov_nR6ew

Poštovani sadašnji i budući članovi !
Poštovani članovi i oni koji će to tek postati, od ponedjeljka 06.09. krećemo sa svim našim programima i ustaljenim terminima. Veselimo se povratku svih naših članova te isto tako želimo dobrodošlicu svim novim članovima.
Isto tako svim novim članovima smo omogućili i online upise putem sljedećeg linka

Objavljeno:

Pregledano: 1413 puta

dalmacija-kup-s_kSs8O

U Subotu 28.02. u SC Gripe, Split pod organizacijom Tkd kluba Marjan održao se Dalmacija kup, 1.kriterijski turnir za kadetsko prenstvo Europe 2020  Na natjecanju je nastupilo 285 natjecatelja iz 41 kluba. Mi smo nastupili sa 6 natjecatelja i osvojili jednu srebrnu medalju. S obzirom na vrijednost turnira isti je bio iznimno i kvalitetan. Od naših natjecatelja najbolja se pokazala i najiskusnije među njima Marinela Bašković koje je s 3 pobjede i 1 porazom osvojila srebrnu medalju, te tako ostala i dalje u borbi za plasman na ovogodišnje kadetsko prvenstvo Europe. Ostalih 5 natjecatelja, kojima je ovo bio prvi ovako jaki kadetski turnir, nažalost su izgubili u prvoj ili drugoj borbi, bili su dobri ali protiv iskusnijih i starijih ovaj put se nisu mogli nositi. Potencijal imaju i vrlo brzo će pokazati svoje znanje na visokom nivou. Čestitke Marineli i cijeloj ekipi.

Objavljeno:

Pregledano: 1202 puta

g2-president-cu_z5EFN

Od 18.2-21.2 održao se iznimno jaki President cup, koji je okupio preko 1450 natjecatelja iz više od 35 država svijeta. Na ovom turniru nastupili smo sa Sarom Anđelić u juniorskoj konkurenciji -49 kg. Sara je u prvom kolu pobijedila predstavnicu iz Poljske 17-0, dok je u osmini finala izgubila borbu od predstavnice Grčke 6-2 i tako zauzela 9 mjesto na ovom turniru.. U veoma jakoj konkurenciji koja je bila na ovom turniru Sara je vrlo dobro odradila borbe. Sara je od ove godine juniorka i ovo je bio odličan ispit i priprema na ono što je očekuje u nastavku sezone.

Objavljeno:

Pregledano: 1089 puta

m2-open-vrbovec_dc3Qa

Međunarodno taekwondonatjecanje "M-2 2020"
Mlađi kadeti ekipno 3.mjesto, Juniorke ekipno 1.mjesto, Ukupno 1.mjesto
3 zlata, 2 srebra, 6 bronci

Dana 08.02. u Vrbovcu pod organizacijom Taekwondo kluba Rugvica održao se 18 po redu međunarodni turnir M-2. Na natjecanju je nastupilo 350 natjecatelja iz 46 klubova i 5 država (Slovenije, Mađarske, BiH, Slovačke i Njemačke). Na ovom natjecanju nastupili smo sa 16 natjecatelja u uzrastima ml.kadeta, kadeta i juniora uglavnom sa našim novim nadama u uzrastu ml.kadeta i kadeta. S obzirom da nam je ovo sami početak sezone natjecanja, u Veliku Goricu se vraćamo više nego zadovoljni. Svi naši mladi sportaši su pokazali da se u budućnosti od njih mogu očekivati izvrsni rezultati. Na nešto iskusnije smo naviknuli da rade odlične rezultata pa su tako i ovaj put demonstrirale svoje znanje. Naročito smo zadovoljni sa našim juniorkama kojima je ovo prvi turnir u juniorskoj konkurenciji i koje su uspjele sa 2 zlata i broncom biti najbolje u ukupnom poretku juniorki. Naši mlađi kadeti su bili izvrsni treći dok smo u ukupnom plasmanu 46 klubova zauzeli 1.mjesto.