Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 856 puta

galeb-belgrade-_cX8B6

Protekli  vikend 25.-27.10. naše dvije Sare u kadetskoj konkurenciji i Anamaria u seniorskoj konkurenciji  nastupile su na velikom međunarodnom turniru G1 Serbia open. Natjecanje je okupilo 980 natjecatelja iz preko 30 država. Naše dvije Sare, Sara Anđelić i Sara Habijančić nastupile su ovaj put u istoj kategoriji, kadetkinje -51kg dok je Anamaria Kovčalija nastupila u kategoriji seniorki -62kg . Nakon što su odradile odlično 3 kola i redom pobijedile, Crnu Goru, Rumunjsku, Bugarsku (Sara Habijančić) te Srbiju, Češku, Bugarsku (Sara Anđelić) na red je došlo klupsko finale. Ovaj put uspješnija je bila Sara Anđelić i osvojila zlatnu medalju, a Sara Habijančić srebrnu medalju. Odličan, izvrstan, perfektan nastup naših dviju Sara i Velikogoričko finale, ma tko to može opisati. Sretni presretni vraćamo se kući sa dvije velike medalje. U ukupnom poretku kadeta/kadetkinja osvojili smo odlično 5 mjesto. Drugog dana natjecanja na tatami je izašla Anamaria te sa jednom pobjedom i porazom zauzima 9.mjesto.

Objavljeno:

Pregledano: 864 puta

casper-open-201_u1LTK

U subotu 19.10. u organizaciji taekwondo kluba Casper iz Zagreba, u dvorani OŠ Hrvatski Leskovac održao se 5.po redu Casper open. Na natjecanju je nastupilo 280 natjecatelja iz 39 klubova. Na ovom natjecanju nastupili smo sa 8 natjecatelja i osvoijli 4 medalje, zlato, 2.srebra i broncu. Zlatnu medalju osvjila je Dora Habijančić u kategoriji mlađih kadetkinja-39kg sa izvrsno odrađene 4 borbe, te ćemo reći da je ovo Dori sedmi osvojeni turnir u ovoj godini u kojoj još nezna za poraz, nevjerojatno!!!. Srebo je osvojila Katarina Bačurin u kategoriji mlađih kadetkinja-36kg sa dvije pobjede i jednim porazom. Srebro je osvojila i Marinela Bašković u kategoriji kadetkinja -41kg, dvije pobjede i poraz u finalu. Brončanu medalju je osvojila Lejla Lea Kajfeš u kategoriji mlađih kadetkinja -39kg, dvije pobjede i poraz u polufinalu. Naši svi natjecatelji su odradili odličan turnir i naše mlade nade sve više napreduju a dokaz je tome da su i mlađe kadetkinje na ovom turniru zauzele visoko treće mjesto ekipno u konkurenciji 39 klubova. 

Objavljeno:

Pregledano: 1033 puta

kadetsko-prvens_jW8Vj

KADETSKO PRVENSTVO EUROPE
Marina d'Or, Španjolska, 01.10.-03.10.2019
SARA ANĐELIĆ TREĆA U EUROPI !!!
Od 01.10.-03.10.2019. održalo se Europsko kadetsko prvenstvo. Domačin natjecanja bio je  Španjolski taekwondo savez a natjecanje se održalo u poznatom Španjolskom resortu Marina d'Or. Na natjecanju je nastupilo 578 natjecatelja iz 46 Europskih država. Na ovom Europskom prvenstvu boje Hrvatske nacionalne vrste predstavljale su i dvije naše članice Sara Anđelić u kategoriji -47kg i Sara Habijančić u kategoriji -51kg.

Objavljeno:

Pregledano: 812 puta

kadetsko-prvens_ULWnJ

U Splitu, gradu pod Marjanom, u SC Gripe održalo se prvenstvoHrvatske za kadete/kadetkinje. Na ovom prvenstvu nastupilo je 218 natjecatelja iz 57 klubova. Mi smo nastupili sa 8 naših kadetkinja i osvojili po jedno zlato,srebroi broncu, te tri plasmana na 5.mjesto. Najuspješnija u svojojkategoriji bila je Ema Kučiš -59kg,koja je odradila fantastičan turnir i doslovno pomela sve svoje protivnice te tako postala

Objavljeno:

Pregledano: 918 puta

susedgrad-sokol_DCeda

U subotu 11.05.2019. u dvorani Sutinska vrela održao se međunarodni turnir Susedgrad sokol pokal. Na natjecanju je nastupilo preko 500 natjecatelja iz 4 države. Mi smo na ovom turniru nastupili sa 12 natjecatelja i osvojili 5 medalja i to , zlato, 2 srebra i 2 bronce. Ovo je ujedno bio i drugi kriterijski turnir za kadetsko prvenstvo Europe. Naše kadetkinje su i na ovom turniru odradile odličan posao gdje su na kraju završile na 3.mjestu ukupnog poretka. Kod mlađih kadeta/kadetkinja istaknut ćemo da se naše mlade nade sve uspješnije snalaze na tatamiu i da od njih možemo u skoroj budučnosti očekivati dobre rezultate. Kod naših mlađih natjecatelja medalje su osvojili