Obavijesti

Objavljeno:

Pregledano: 972 puta

g1-croatia-open_PwGRQ

G1 Croatia open 2019
Zagreb 09.11.-10.11.
Dom športova
 U ledenoj dvorani Doma športova 09.11.-10.11. održao se tradicionalni 25.po redu G1
Croatia open. Ove  godine na natecanju jenastupilo preko 850 natjecatelja iz 45 država svijeta. Naš klub je nastupio sa četiri sportašice, Marinela Bašković, Sara Anđelić i Sara Habijančić  u kadetskoj te Anamaria Kovčalija  u seniorskoj konkurenciji. Marinela,kategorija -41kg,  je svoj nastup nažalost završila u prvoj borbi porazom od predstavnice iz Njemaćke, ali s obzirom da je ovo njen prvi nastup na ovako velikom turniru vjerujemo kako će u budučnosti biti puno bolje. Sara Anđelić, kategorija -51kg, nakon pobjede u prvom kolu protiv predstavnice Srbije na žalost gubi četvrtfinalnu borbu od predstavnice iz Hrvatske. Sara Habijančić, kategorija -55kg, sa dvije pobjede (Hrvatska, Srbije) i porazom u polufinalu osvaja odlično treće mjesto. Drugi dan nastupila je naša seniorka Anamaria Kovčalija te sa jednom pobjedom i porazom ponovila isti uspjeh kao i prije dva tjedna u Beogradu osvojivši 9.mjesto te nove bodove na svjetskoj rang listi.

Objavljeno:

Pregledano: 971 puta

galeb-belgrade-_cX8B6

Protekli  vikend 25.-27.10. naše dvije Sare u kadetskoj konkurenciji i Anamaria u seniorskoj konkurenciji  nastupile su na velikom međunarodnom turniru G1 Serbia open. Natjecanje je okupilo 980 natjecatelja iz preko 30 država. Naše dvije Sare, Sara Anđelić i Sara Habijančić nastupile su ovaj put u istoj kategoriji, kadetkinje -51kg dok je Anamaria Kovčalija nastupila u kategoriji seniorki -62kg . Nakon što su odradile odlično 3 kola i redom pobijedile, Crnu Goru, Rumunjsku, Bugarsku (Sara Habijančić) te Srbiju, Češku, Bugarsku (Sara Anđelić) na red je došlo klupsko finale. Ovaj put uspješnija je bila Sara Anđelić i osvojila zlatnu medalju, a Sara Habijančić srebrnu medalju. Odličan, izvrstan, perfektan nastup naših dviju Sara i Velikogoričko finale, ma tko to može opisati. Sretni presretni vraćamo se kući sa dvije velike medalje. U ukupnom poretku kadeta/kadetkinja osvojili smo odlično 5 mjesto. Drugog dana natjecanja na tatami je izašla Anamaria te sa jednom pobjedom i porazom zauzima 9.mjesto.

Objavljeno:

Pregledano: 1004 puta

casper-open-201_u1LTK

U subotu 19.10. u organizaciji taekwondo kluba Casper iz Zagreba, u dvorani OŠ Hrvatski Leskovac održao se 5.po redu Casper open. Na natjecanju je nastupilo 280 natjecatelja iz 39 klubova. Na ovom natjecanju nastupili smo sa 8 natjecatelja i osvoijli 4 medalje, zlato, 2.srebra i broncu. Zlatnu medalju osvjila je Dora Habijančić u kategoriji mlađih kadetkinja-39kg sa izvrsno odrađene 4 borbe, te ćemo reći da je ovo Dori sedmi osvojeni turnir u ovoj godini u kojoj još nezna za poraz, nevjerojatno!!!. Srebo je osvojila Katarina Bačurin u kategoriji mlađih kadetkinja-36kg sa dvije pobjede i jednim porazom. Srebro je osvojila i Marinela Bašković u kategoriji kadetkinja -41kg, dvije pobjede i poraz u finalu. Brončanu medalju je osvojila Lejla Lea Kajfeš u kategoriji mlađih kadetkinja -39kg, dvije pobjede i poraz u polufinalu. Naši svi natjecatelji su odradili odličan turnir i naše mlade nade sve više napreduju a dokaz je tome da su i mlađe kadetkinje na ovom turniru zauzele visoko treće mjesto ekipno u konkurenciji 39 klubova. 

Objavljeno:

Pregledano: 1182 puta

kadetsko-prvens_jW8Vj

KADETSKO PRVENSTVO EUROPE
Marina d'Or, Španjolska, 01.10.-03.10.2019
SARA ANĐELIĆ TREĆA U EUROPI !!!
Od 01.10.-03.10.2019. održalo se Europsko kadetsko prvenstvo. Domačin natjecanja bio je  Španjolski taekwondo savez a natjecanje se održalo u poznatom Španjolskom resortu Marina d'Or. Na natjecanju je nastupilo 578 natjecatelja iz 46 Europskih država. Na ovom Europskom prvenstvu boje Hrvatske nacionalne vrste predstavljale su i dvije naše članice Sara Anđelić u kategoriji -47kg i Sara Habijančić u kategoriji -51kg.

Objavljeno:

Pregledano: 939 puta

kadetsko-prvens_ULWnJ

U Splitu, gradu pod Marjanom, u SC Gripe održalo se prvenstvoHrvatske za kadete/kadetkinje. Na ovom prvenstvu nastupilo je 218 natjecatelja iz 57 klubova. Mi smo nastupili sa 8 naših kadetkinja i osvojili po jedno zlato,srebroi broncu, te tri plasmana na 5.mjesto. Najuspješnija u svojojkategoriji bila je Ema Kučiš -59kg,koja je odradila fantastičan turnir i doslovno pomela sve svoje protivnice te tako postala